Friday, February 11, 2011

Im sorry Mum & Dad

Giler x tahan ak ari nie…
Sejam lebeh ak x bole b’gerak kna pkse dgar leteran mak ak…
X than gler ak…pelek larr…now ak stay bertge jer nan parent ak..

But,,knape ade jer bnda yg x puas at yea…kat mte dorg ade jer ak buad sala…X pena betul,,smue sala!!…x fham btul ak..mybe sbb dorang da miss nk marah2 cm dlu,,coz dlu ade abg2 ak,,dorang mara pn tige org yg kena,,but now nie,,tige org pnyer kna kat ak sorang!!..tidakkk!!!

Actually cam nie,,td ak blek dari masjid dlm kol 9.45pm..(11.02.2010)
blek2 x smpat tuka bju ak da kna pgel nan bpak ak,,
Suh ak dok dpn dorg,,nk buad sesi kaunseling ape…
Yes,,as u guys know rite,,ak berkerja as a bibik in this house…
Slame nie,,tiap2 mggu ade lar dorang bg duet as my poket money,,tuh pn ats keredaan mreke sndri slame nie,,mreke yg bgy…

Then tadi ttbe mak ak tnye,,(ney lar sket ap yg mak ak ckap kat ak)
’alan,duet skrg ade bpe da,,kalo ikut duet mak bagi tiap mggu da byk da,,knape mak tgk duet alan x berkmbang2,x pena byk,tiap ujung mggu ade rm50 jer mak tgk,sdgkn mak tiap mggu bg duet,alan nie jgn nk jd org SKAPAN YANG SAKAI  yg x pndai smpan duet lar,kalo org cine ckp sikap alan nie mcm BABI BETINA MAKAN TEBU X PENAH CUKUP (ak sndri pn x fhm mksdyer,btw pdas kn ayt mak ak),,n bla bla bla lgy”

Giler terdiam ak,,ak x tau,,knpe isu nie jdy mslh yer,,yeah!..mybe btul ak nie big spender rite,as my mum ckp sgt2 tuh,but ak x ase pn ak byk blanje,,ak pn x tau n x fhm lar!!..giler tension r,,mcm syial jer,,,kalo die bg gaji yg slalu die ckp slame nie juz tok ak smpan x bole gne buad ape2 for what,,btter die jer yg smpan x pyah bg ak or x payah nk buad mcm nk bg gaji sgt,,smpn jela…
X faham btul ak,,then mule lar die bebel n ungkit,,ckp ak nie kuar tiap pgy n ptg lar,,lgy lar ak x fham..sala ker ak kuar pn,,ak kuar bkn buad ape2 yg salah,,x pena ak kuar pegy DATING or buad ape2 yg sala,,ak juz kuar,,kalo x gi minum2 & somtymes  g cc jer,,,cc pn x slalu,,tuh pn if my fren ajak,,korang nk tau kalo ak kuar mnum ak akan order ape..

roti telor plus air kosong = RM1.50,tuh kalo kuar mnum sarapan,,
kalo ptg plak ak kuar juz mnum jer bse yer,,teh o ais RM1.00

ak still ingt lagy mse sblum SPM taun lps die ckp ap ble ak mntk nk kuar,,mak n bpak ak slalu ckp,,”alan,,nnty pas spm alan nk kuar n maen futsal tuh dr pgy smpai mlm pn x pe..now nie study dlu,,lps kn spm dlu..”but now nie,,btul ker ape die ckp??..hurmm…hampehh…x fham btul!!..tiap kli bebel msty ungkit bnda2 yg die x puas aty!!..then mule lar ckp ak nie sala la ap lar…syes mcm ape jer!!..xde beza la cm nie cm mse ak mesh skola lgy,,but mse skola dlu lgy x pena nk tnye every sngle sen money ak pegy mne…tgk lar,,esk n lps nie msty dorang da x bg ak kuar sgt…kongkong mcm ape jer  kat rumah nie…Thanks lar ea…

Please la mum n dad,,im 8teen alredy,,not 8 years old kid yg bole dipkse,decontrol n dickp slalu,,please la mum n dad,,alan nk dpt kepercayaan mak bah n lyn alan cm org laen lyn ank dorang..susa sgt ker mak?abah?.knape slalu alan yg jdy mgse kat rumah nie tiap kli kalo mak bah ade ape2..alan pn ade aty n prsan..alan x pena kesa pn org ckp alan nie ANAK MAK n ape2 jer…but mum,,alan da besar…please la fhm okay!..alan sayang  mak abah sgt2..please forgive me becoz alan x sebaek hisyam n hasyim yg mak bah slalu bgga kan ..alan byk kekurangan compare wif them..i admit that!...I am so sorry mak,abah,hisyam n hasyim…alan tlis dlm nie sbb alan btul2 x than dar..SORRY

I'm Soo Soorryy

4 comments: